Tazesi, kurusu, yoğurtlusu, limonlusu...
Severek yenir tarafımdan..
Tezgahlardan inmeden bol domatesli pişirildi bu kez.
Soğanlar zeytinyağında hafiften kendinden geçerken, börülceler ilave edildi. Ardından bol domates doğrandı. Yarım kg börülce için 3-4 ortaboy domates gibi..
Tencerenin kapağı kapatılıp, kısık ateşte ağır ağır pişmeye bırakıldı. 1 çaybardağı kadar sıcak su konuldu bir ara, susuz olmasın diye. Tuzu ilave edildi pişmeye yakın..
Sırada kurusu var..
16 yorum:
Çok lezzetli gözüküyor,ellerine sağlık..Mutlu akşamlar.
Ellerine sağlık canım ne zamandır salatasını yapacağım elim bir türlü gitmedi ...
Ellerine sağlık nefis görünüyor.Bende kuru börülce denemedim hiç resmini görünce farkettim:)
Börülceyi çok severim.Elinize sağlık canım,
sevgiler
Çok güzel olmuş ellerine sağlık canım.
kurusunu geçenlerde yemiştim :))ellerine sağlık canım...
lezzetli görünüyor ellerinize sağlık.
eline sağlık Esercim, hrika görünüyor :)
kaçırılmaması gereken bir lezzet, elinize sağlık
Çok güzel görünüyor ellerine sağlık canım. Sayfanda da değişiklikler yapmışsın sanırım. çok güzel olmuş:)
kıymetli ziyaretiniz için çok teşekkür ederimm ve her daim beklerim ağırlamaktan zevk duyarım..
sevgilerimle..
izmirimin güzel lezzeti:)))
Ellerine sağlık canım
sevgiler
Bi egeli olarak bayılırımmmmm
Tam benlik bir yemek olmuş:).
Ellerine sağlık canım.
Sevgilerimle...
aslı
Ben de bayılırım börülcenin her türlüsüne...
Ellerine sağlık:)
mmmmhhhhhh nefis görünüyor ellerine sağlık öpüyorum..sevgilerimle
Yorum Gönder