İsterseniz bir kabak salatası tarifi de arşivden.. Közlenmiş biberlisi..
Malzemeler:
- Yarım kilo uzun girit kabağı
- Yarım su bardağı rendelenmiş tulum peyniri
- Zeytinyağ
- Dereotu
- Pul biber
- Tuz (peynirin tuzuna göre ayarlanmalı, koymamak en iyisi)
- Kabakları kabuklarını soymadan az suda haşlayın.
- Çatal batacak kıvama gelince, tavla zarı gibi küçük doğrayın.
- İnce kıyılmış dereotu ve diğerlerini ilave edip karıştırın.
9 yorum:
ÇOK LEZZETLİ GÖRÜNÜYOR ELLERİNİZE SAĞLIK.
benim gibi bir salata hastası için değişik bir tarif.ellerinize sağlık.tulum peyniri güzel bir fikir.sevgiler
bu sıcakların en güzel yemegi bence salatadır.ellerine saglık.
Emeğinize sağlık,hayırlı kandiller diliyorum.Sevgiler..
esercim sen yaparsında sevilmezmi hiç ellerine sağlık afiyet bal olsun
sevgiler
Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güze güzel duygu hep sisizle olsun..
Kandiliniz Mübaek Olsun...
Bayılıyorum böyle fazla uğraştırmayan ama enfes lezzetlere..Parola aynen bu: 'Basit ama enfes:))' Yine 'vakit buldukça' yapmışsın ama süper olmuş iki arada bir derde Esmacım..Sevgiler tatlım..
Bayılıyorum böyle fazla uğraştırmayan ama enfes lezzetlere..Parola aynen bu: 'Basit ama enfes:))' Yine 'vakit buldukça' yapmışsın ama süper olmuş iki arada bir derde Esmacım..Sevgiler tatlım..
Ohh nefis walla. ellerine sağlık canım. nefis!:)
Yorum Gönder