3 Aralık 2010 Cuma

Carte d’Or İzmir Buluşması

Tarihi Asansör'de keyifli bir pazar sabahı..
Geçtiğimiz Pazar Carte d'Or, İzmirli blog yazarlarını biraraya getirdi. Carte d'Or'un mükemmel organizasyonu , Aylin Hanım'ın gülen yüzü ve misafirperverliği, Tarihi Asansör'ün ve İzmir Körfezi'nin muhteşemliği ile birleşince zamanın nasıl geçtiğini anlamadık. İzmirli blog yazarları ile tanışmak da ayrı bir keyifti benim için..
Öncelikle mekan seçimi çok iyiydi. Uzun zamandır gitmemiştim ve Tarihi Asansör'den Körfez'i seyretmenin ne kadar keyifli olduğunu hatırladım yeniden...

Güzel bir kahvaltı ile başladık buluşmamıza. Kahvaltıdan sonra Carte d'Or Marka Müdürü Nihan Kayı'nın bize Carte d'Or'u tanıtan bir sunumu oldu. Dondurmalı blog'dan bahsedildi. Çok güzel tariflerin ve sunumların yer aldığı bu bloğu inceleminizi öneririm. Mutlaka hoşunuza gidecektir. Hele ki dondurmayı çok sevenlerdenseniz..
Sunum sonrası Nihan Hanım'dan tam bir ''magnum canavarı'' olan oğlum için bir fabrika ziyareti talep ettim. Bahara bir organizasyon yapabileceklerini söylediler. Heyecanla bekliyoruz...

Carte d'Or, doğum günü yakın olan tüm blogger arkadaşlara pasta kestirerek güzel bir de süpriz yaptı. Buradan hepsine mutlu yıllar diliyorum.
Buluşmanın sonunda bizler için hazırlanan hediye paketleri ile ayrıldık Asansör'den. Aylin Hanım'a ve Carte d'Or Ailesine teşekkürler..

Bu güzel organizasyon medyada da yer buldu bugün. Hürriyet Gazetesi Ege ekinde ve farklı internet haberlerinde konu oldu.

8 yorum:

!!! ♥ Hasretli Lezzetler ♥ !!! dedi ki...

belli cok güzel gecmis.. :)) nice bol muhabettlere Insallah.. sevgiler..

bilge dedi ki...

Sayfamı ziyaretiniz için teşekkür ederim..güzel bir toplantıydı..bir daha toplanmak bol bol sohbet etmek dileğiyle sevgiler..

Ada Deniz dedi ki...

kesinlikle güzel bir buluşmaydı

mandalincikmazi dedi ki...

Merhabalar arkadaşım,gerçekten çok güzel bir buluşmaydı konuşma fırsatı bulamasakta yinede tanıdıkların orada olması güzeldi inşallah bir dahaki sefere daha yakından tanışma fırsatı buluruz......
Sevgiler..

Bulbulunyeri dedi ki...

Canım,
ne güzel ve neşeli bir gün olmuş.
Yüzünüzdeki gülücüklerin hiç solmaması dileğiyle,
Sevgiyle kal.

Unknown dedi ki...

Canım bende bir ödülün var kabul edersen sevinirim.

Gülcan dedi ki...

ÇOK GÜZEL GEÇMİŞ OLMALI SEVGİLER.

ceyızsandıgı dedi ki...

canım merhaba bende tanışmayı çok isterdim ama kalabalıkta olmadı inşallah birdahaki sefere terlikleri beğendiğine çok sevindim.seninde blog un çok hoş ellerine sağlık takipçin olacağım iyi geceler dilerim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...